tisdag 9 mars 2010

14 dagar och nyklippta klor!


Nu är valparna 14 dagar gamla. De växer så det knakar, är fortfarande nöjda små lakritstroll. Alla har öppnat ögonen,men synen kommer inte på en gång utan lite mer för var dag. Öronlapparna hänger numera neråt istället för att vara bakåtstukna, men hörseln kommer inte förrän vid ca 3 veckor. De har blivit riktigt stabila på benen, jämfört med för några dagar sedan. Idag har jag klippt allas klor med en nagelsax. Det blir 64 tassar och jag orkar inte räkna ut hur många klor....Det gick hur bra som helst, det var bara en liten tik som INTE tyckte att det var nödvändigt med nagelvård. Hon protesterade väldigt kraftfullt. Meya och Alina fick också lite kortare klor, så egentligen har jag klippt 72 tassar...

6 kommentarer:

 1. Bra jobbat:)Jag har klippt 8 tassar idag och tyckte att det räckte./Andrea

  SvaraRadera
 2. Små valpklor går ju som tur är jättesnabbt =)

  SvaraRadera
 3. alltså dom är så söta! jag tittade på Imani idag o undrade hur de gick till när hon blev så stor.. helt ofattbart att hon varit så där liten!

  SvaraRadera
 4. Så himla gulliga:)
  Skulle också vilja ha små valpisar, men det får framtiden utvisa hur det blir med den saken.. Får gotta mig i andras så länge<3.
  Tack för länktipset.. Grejen är att apporteringen funkar igen. Använder klickern i fler och fler moment nu. Jättebra manick & Jaffa jobbar stenhårt för sitt klick..
  Vi är några träningskompisar på klubben som pratat om att få till en heldag m Fanny Gott. Vore jättespännande...
  Ha det gott m dom små:)
  Hälsningar Jenny & Jaffa:)

  SvaraRadera
 5. :O 72 tassar! Du är då på hugget Therese*ler* Så fina de är nu när ögonen är öppna och öronen hänger!

  SvaraRadera
 6. Ojoj.. Tänk när alla ska badas, rakas och klippas ;)

  SvaraRadera

Hälsningar