fredag 2 juli 2010

Långt mellan inläggen..

Det har hänt så mycket på senaste tiden så jag har varken haft kraft eller lust att blogga. Nu sitter jag framför TV:n med FotbollsVM igång. Ghana-Uruguay i kvartsfinal 1-1. Så kom plötsligt lite lust att logga in.....=) Men Meya tycker att jag ska leka med henne i stället, hon har släppt ner en stor kamptrasa på tangentbordet gång på gång.

Vi har sålt huset, besiktningen är klar och handpenningen inbetald, så nu kan vi slappna av. Trots lite ångest ibland känns det bra att flytta in till stan igen. Men med allt runt husförsäljning, husköp, konfirmation etc....så har inte den riktiga motivationen för hundträning infunnit sig. Kraften räcker inte till allt! ÄNDÅ har jag anmält till Hemvändarlydnaden i mitten på juli. Man undrar ju hur riktig man är!!! Den tävlingen är så kul, och det har gått bra för Domesticsystrarna- Meya, Smilla och Dirie där. Så den traditionen måste vi ju försöka upprätthålla ;) Hoppas på en träningsuppbenbarelse, men det är väl bara att inse att lite hederligt hårt arbete är det som ska till för att uppnå några vettiga resultat...Finns inga genvägar. Nu spottar vi i nävarna! Här ska tränas! (men vi börjar en annan dag- kanske imorgon...)

2 kommentarer:

  1. Kan det vara så att tre kullsyrror och deras morsa ska delta i samma tävling? Om så är fallet, och jag förstår det hela rätt så tävlar dom fyra i Lydnadsklass III. Imponerande!
    Är det träning på gång så hakar vi på. Mer som åskådare då vår jycke som du vet är en aning risig. Vi har lite svårt att se hans problem och han att acceptera det. :-)
    Vi får höra vad veterinären säger den kommande veckan.

    SvaraRadera
  2. Jajamän, så kan det bli! 3 kullsystrar och mamma Zelda i samma klass. Hoppas det blir så!

    SvaraRadera

Hälsningar