torsdag 7 januari 2010

Inte många knop...

Här är det kallt och det är svårt att vara ute några längre stunder utan att ansikten och hundtassar fryser till is. Tjejerna har fortfarande jullov och passar på att sova om sig. Tonåringar kan verkligen sova som utslagna. De har hjälpt A att skotta av alla snödränkta tak och de har fått bära in mängder av ved de här kalla dagarna. Tur att jag har dem som packåsnor - är själv ingen bärare, i vanliga fall dålig-just nu- fixar inte alls att bära och skotta snö.

Vi går förstås och hoppas på att Meya är dräktig. Det har bara gått 15 dagar så vi får väl ta det lite lugnt med förhoppningarna än så länge. Men...hon har kräks en gång och har ovanligt bra aptit. Det är definitivt inget fel på hennes aptit i vanliga fall heller men nu är det lite mer, kan ju oxå bero på att kylan kräver mer energi....Vi håller iallafall tummarna för att det är tecken på att det finns valpar i hennes mage!
Fortsättning följer....

2 kommentarer:

  1. Väntar med spänning på fortsättningen ;)

    SvaraRadera
  2. Det verkar ju ganska så troligt att hon är dräktig, men så vill man ju inte ropa jeh innan man kommit över bäcken =O)
    Tur att tjejerna kan hjälpa A med det lite tyngre släpandet och skottandet....Mina tonåringar sover också länge, men så är de uppe hela nätterna istället....blir tufft att ställa om sig, skolan börjar i morgon.

    Kram

    SvaraRadera

Hälsningar