fredag 23 april 2010

Nya valpbilder

Nu är valparna 8veckor och alla utom två har flyttat till sina nya hem. Tiken ska flytta på onsdag nästa vecka och hanen hämtas om knappa två veckor. De är helt underbara att ha nu. Superbusiga och fullfart när de är vakna men nöjda och glada. Sover gott gör de på natten och äter som hästar. Det går bra för A, han känner inte av dem lika mycket nu när de nästan är rumsrena(för att vi pasar på dem) men hanen är bra på att säja till. Om han blir lite gnölig så behöver han ut och när de gör inne så är det oftast brevid valphagen och balkongdörren. Duktiga små lakritstroll! Här är Busan på språng med Meyas boll.
Mys på altanen.


Hanen ligger och funderar på livet =)


Tiken har ställt upp sig. Visst är hon fin!3 kommentarer:

 1. åhh va söta dom är!! helt sjukt.. kan inte fatta att imani var så där liten för två månader sen.. vad hände??

  SvaraRadera
 2. Tänk att tiden har gått så fort att de små redan ska flytta till sina nya hem :O

  SvaraRadera
 3. Jag har inte varit hos dig och lakritstrollen på eeeeeeevigheter känns det som. Har fått en ny dator och har dåligt med web adresser reggade. Men så kom jag över Bengts bärbara och där fanns du på feedsen =O)
  Vad skönt att A tåler valparna bättre nu när de är så gott som rumsrena! Måste varit en härlig känsla att få hem Meya igen. Snart ät det vår tur att vara utan Kanel ett tag, hon är nog dräktig, mkt tyder på det iaf. Hoppas att hon inte skämtar aprillo med oss ;o)
  Ha det bäst!

  SvaraRadera

Hälsningar