måndag 4 april 2011

I Pudelns tecken

Meya hemma i hallen mars 2011
Helgen har gått i Pudelns anda. Varit på Pudelfullmäktige i Stockholm lördag till söndag. Fullmatade dagar som gör att jag idag är rätt mör både i knopp och kropp. Det var både givande och kul med diskussioner som böljade fram och tillbaka, god mat och trevliga människor! Fått lite påfyllnad av inspiration att jobba i   klubben.
Ha det bäst!

4 kommentarer:

 1. Pudelfullmäktige?????Låter väldigt ovanligt men jag vet att om det bara handlar om Pudlar så är det bara trevligt och roligt. Har annars saknat dig i etern:-)))

  SvaraRadera
 2. Inte så märkligt som det låter. Bara årsmöte för heela pudelklubben som Central styrelsen (CS)anordnar. Alla avdelningar från söder till norr skickar ett antal delegater beroende på hur många medlemmar som finns i just den avd. Norra hade 5 delegater och jag var en av dem. Det diskuterades om allt från avelsstrategier till Facebook!

  SvaraRadera
 3. Var får du all energi i från????

  SvaraRadera
 4. Jag ligger på soffan innan och efter ;) sen har inte energin räckt till allt jag vill.(Hundträningen tex) Man får välja bort andra saker. Nu ska jag välja bort tråkigheter som hushållsarbete och välja hundträningen istället =)
  Tänker att familjen får ta en större dela av vardagstråkigheterna, Tjoohoo ;)

  SvaraRadera

Hälsningar