måndag 4 april 2011

Steppa upp!

Jag & Meya tävlar Lk2  på Nordmalings BK.
Foto: Anders Lundmark


Har haft en väldig svacka i träningsmotivation en lång period nu. Det glimtar till ibland men ska det bli någon tävlingsstart i lydnaden så måste jag komma igång ordentligt med träningen. NU! Helst för länge sedan...Men det är bara att göra det bästa av situationen. 
Jag VILL träna för att tävla. Jag TYCKER att det är roligt att träna och tävla. Det är bara att sparka igång! Vi kan momenten  i trean bra- behöver återuppväcka vissa delar, finslipa andra. Träna uthållighet,störningar och tävlingsträna.
Planen är att tänka igenom träningen innan jag börjar och sedan fråga mig själv:
 1. Vad tränar jag? (egentligen?)
 2. Hur gick det? 
 3. Vilket är nästa steg i träningen? (Ett eller ett halvt steg bakåt, åt sidan eller framåt?)
Ha det bäst!

  6 kommentarer:

  1. Just att tänka igenom innan precis vad man vill uppnå ger ju jättemycket. Önskar att du bodde här så kunde Vippe få en snygging till träningskompis! Kör hårt nu! Vi åker till BK idag, pudlingen och den lilla, lilla labradåran och jag. Ska jobba intensivt med externbelöning på Vippe och se om han kan hålla ett behagligt varv. De skällande schäfrarna har nu återkommit ute på klubben efter deras vintervila vilket stressar den känslige pudelherren.

   SvaraRadera
  2. Jag säjer detsamma, det är alldeles för långt mellan oss! =) Ska fundera lite och sedan träna ikväll. Tack för peppen!

   SvaraRadera
  3. Tur att det finns några seriösa och målmedvetna fyrfotingar:-)
   Nu tycker jag ni har det alldeles för lätta och vältränade hundar..... Jag har en oslipad diamant som kan lånas ut om någon vill ha en RIKTIG utmaning:-)))))

   SvaraRadera
  4. =) han/dom klarar du nog bäst själv!! Men det vore kul att träna tillsammans! Vi får styra upp det Ann-Sofie!

   SvaraRadera
  5. Önskar också vi bodde närmre, hade lätt kommit och tränat med er och fått tips ;)

   Har också vart lite fast och omotiverad men nu har motivationen kommit tillbaka och vi tränar för fullt. Det är just det där att sätta i gång och tänka ut mål och göra det till en vana (igen) som är svårt.

   SvaraRadera
  6. Måltänket är så viktigt! Man kommer inte så långt utan det...Vem vet Elisabeth, du kanske hamnar i Umeå en vacker dag ;)

   SvaraRadera

  Hälsningar