måndag 9 maj 2011

Ännu en helg..

Alinas pudelnos
Kass uppdatering, sorry! Nu har ännu en helg kommit och gått. Hade anmält oss till en lydnadstävling men strök oss. Känner att jag inte förberett oss som jag vill.  Kanske hade det gått vägen, målet är ju alltid ett 1:a pris, men lika gärna hade det kunnat bli flera nollor. Så är det ju alltid,att man inte kan vara säker på någonting, men jag vill vara mer säker än 50/50 när jag går ut på planen i en tävling. Så nu är det bara att spotta upp sig och börja träna mer regelbundet och mer strukturerat. Just nu kokar jag bort dofter från vittringpinnarna!!! Sen håller jag tummen för att inte Meya börjar löpa innan nästa tävling ;)
GRATTIS till Team Davlin som tog 1:a pris och topplaceringen på pallen i Lk1 på UBHK i lördags! tjohoo!

Ha det bäst!

3 kommentarer:

 1. Ja, jag har verkligen saknat dina inlägg!
  Som vanligt blir jag imponerad av ditt träningsengagemang. Här är vi fortfarande i lekstadiet eller efter 3 år har äntligen Atlas bestämt sig för att bollen är värt att jobba för...för skojs skull..:-)))

  SvaraRadera
 2. Eller hur, ingen vits att tävla om man inte riktigt känner för det! Heja er, bara att komma igen!

  Apropå vittringspinnarna så har jag fått tipset av Lotta L. att aldrig återanvända pinnar med vittring. Så jag slänger och köper nytt. Detta för att man inte med säkerhet vet om det finns någon vittring kvar efter kokning och också för att på tävling så kommer pinnarna alltid direkt ifrån brädgården och har inte frysts eller kokats.

  SvaraRadera
 3. Tack för tipset Erica! Är på väg ut nu så jag kör direkt till brädgården ;)

  SvaraRadera

Hälsningar