onsdag 18 augusti 2010

Håll i er!!

Håll i er bröder och systrar! VI TRÄNAR! med syfte och mål dessutom. I sommar har det blivit lite hipp som happ med målinriktad träning pga flera olika omständigheter. Den träning vi gjort har mest bestått i att småträna under promenader etc. Men idag har jag minnsann varit ute på gården och tränat en hund i taget. Alina fick vara inne medan Meya tränade (hon har lite svårt att stanna kvar på sin plats när vi gör roliga saker) Meya fick träna på att SITTA KVAR medan Alina tränade på LINFÖRIGHET med vänstersvängar och att gripande av apporten.
Meyas plan var att träna uthålligheten i att vänta på belöning (belöning i form av godis och leksak, hon får så klart klang och jubel från mig när det blir bra). Hon tycker att själva momenten är så kul, så det går ganska bra. Körde ett kort,kort FRITT FÖLJ, följt av SÄTTANDE under gång, en hel INKALLNING, RUTAN, utan att kalla in, gick tillbaka och hämtade henne och avslutade med FJÄRREN och STOR, GOD BELÖNING från ryggsäcken. Körde dessutom ett litet pass med "vittringpinnen i-munnen-ingångar". Hurra vad nöjd jag känner mig! Planerat in att köra lite störningsträning bredvid fotbollsplanen när Fanny har match på I20 i kväll. Hasta la Vista! =)

2 kommentarer:

  1. Auw vad avis jag blir! Så duktig du är, målinriktad och allt....Är lite lat här nere i Skåne, meeeen hoppas få massa inspiration i dag av träningskompisar som tränat för Maria Hagström och niina Svertberg i sommar. se.....kommer jjag igång hoppas jag.

    SvaraRadera
  2. Nu ligger ni nog på rätt spår med tanke på resultatet i Nordmaling. Inte illa att ni inkasserade en tia på momentet, Rutan!

    SvaraRadera

Hälsningar