fredag 27 augusti 2010

Pyjamasdag

Skrotat runt i pyjamas nästan hela dagen. Morgonen var ruggig så det blev att tända upp första brasan för i höst. Det rök in litegrann....undrar just om någon byggt bo uppe i skorstenen. Men efter lite vädring kunde jag sätta gotta mig i kaminvärmen med en kaffe modell large =) Sen tog jag tag i dagens mission! Ringa el-bolag, försäkringsbolag.... Jämföra IP-telefonipriser, försäkringsvillkor, el-avtal You name It! Pust och stön, inte underligt att många tar det man haft tidigare eller det första man får erbjudande om i brevlådan.... If och Tre Kronor(som man kan få via Swedbank om man är kund där) har det bästa skyddet. Inte det billigaste men det mest heltäckande och allt ingår även reseskydd etc. Upptäckte att vi får rabatt hos If genom att Anders är med i fackföreningen Unionen och vips så var villa/hemförsäkringen 2000 kr TVÅTUSEN KRONOR, billigare per år än Tre kronor, trots att vi fått rabatt även där!! Dessutom får vi rabatt på hundförsäkringarna som vi redan har på If. Inget svårt val alltså!
Men resten är fortfarande i ett töcken...
Dogsen har inte fått så mycket uppmärksamhet, en lite skogspromenad och bara vara ute på gården med lite lek så var det bra med det. Nu ligger de i varsin soffa, sover och väntar på att husse ska komma hem.
Jag gör mig beredd för en tjejmiddag i stan! =) Over and out!

2 kommentarer:

  1. Gör ett nytt försök idag. Igår ville inte meningarna fastna här.
    TVÅ TUSEN spänn?! Helt otroligt, du har ju tjänat in pengar framför brasan med din XL kaffe =O)

    SvaraRadera
  2. Eller hur!! Jag tjänar grova pengar på att lyssna på försäkringskrängare =)Men det tar mycket kraft att ringa, kolla , jämföra. Blir helt slut!

    SvaraRadera

Hälsningar