fredag 11 december 2009

gäsp!

Efter förra helgens utflykt till Kramfors, ridhusträning i onsdags, julshopping med svärmor och pudelklubbens sista Forslundaträning igår, är jag totalslut idag. Det pirrar och värker i kroppen och surrar i huvudet. Har svårt att hålla ihop tankarna. Det blir en hemmadag idag i soffans tecken. Jag har tydligen brist på folsyra så nu har jag börjat äta folsyretabletter för att se om jag blir piggare av det.
Överraskades av sotaren i förmiddags, som kom insvarvande när jag just öppnat mina ljusblå. Ooops! tur att jag hunnit få på mig kläderna iallafall. Nu fick vi förklarningen till att det rykt in ibland när vi eldat. En fågel har försökt bygga bo under skorstensplåten =) inget bra ställe för en fågel även om det kan vara varmt och gott där i det här blötvädret....
Legat i soffan och kollat på skidskytte, det går superbra för de svenska tjejerna.
Försöker nu samla kraft för en hundpromenad innan det blir mörkt igen. Klockan är bara halv ett men det skymmer snart, men snart vänder det och blir ljusare igen.

2 kommentarer:

  1. ojoj.. verkligen inget bra ställe att bygga bo på!! =)
    Hoppas du blir piggare snart! jag förstår precis hur du känner.. jag är rätt knepig efter två sömnlösa valpfulla nätter =)

    SvaraRadera
  2. Inte konstigt att du fick ta dig en soffliggare dag efter allt ni hittat på. Men man blir ändå fortf förvånad över att det tar så på krafterna att vara aktiv och social. Hoppas det är pga folsyra brist so du är trött, för då blir du ju bättre snart =O)

    Kram

    SvaraRadera

Hälsningar