söndag 25 oktober 2009

Domestic rules!


"Lelle"

Domestic, vår uppfödare har skördat framgångar i utställningsringarna runt om i Norden den här helgen! Stort grattis till Er samt till ägarna till dessa underbara pudlar förstås!
Finlandsresenärerna: Helena med "Lelle" Such Domestic Silver Akito, som blev Finsk Utställnings Champion och Bäst I Ras,
"Zelda" S Vch,LPI,LP II, Norduch Domestic Dark Dare To Dream, Meya mamma) som var såå nära certet men blev placerad som 2:a Bästa Tik,
Denise med "Zelda":s bror "Wille" LP Norduch Domestic Dark Dare To Defy, som blev Bästa Hane, fick cert och blev Internationell Utställningschampion. Hurra! Hurra!

Tillslut ett stort grattis till Maria och "Geisha" Finuch Such Domestic Dark Divine Destiny, som åkt till vårt andra grannland, Norge och Tromsö, och där blev BIR, vilket innebär att hon även blivit Norsk och Internationellutställningschampion. Hurra! Vad kul det är när det går bra!

2 kommentarer:

  1. har du hittat receptet på kycklingchipsgratängen? :)

    SvaraRadera
  2. Japp, visst är det kul när det går bra! Man blir så glad och förstår att du är extra glad då det är "släktband" inblandade...Snart färdig med boken, har du fler att rekomendera?

    Kram

    SvaraRadera

Hälsningar