lördag 31 oktober 2009

Halloweentävling

Halloweenlydnad på Örnsköldsvik BK idag. Så här såg den duktiga tävlingsledaren ut! På planen hade hon inte häxhatten-som tur var,Meya var nog splittrad ändå, utan häxor på planen... Eller kanske det var jag som var på en annan planet. Vi var hursomhelst inte riktigt på samma våglängd idag! Meya kollade runt på publiken, skulle hålla reda på att husse stod kvar på sin plats, luktade på marken (det är en sak som hon INTE brukar göra). Allt detta gjorde förstås att hon inte var helt fokuserad på mig. Tyvärr!

Bättre gick det för systeryster! Dirie och Erica gjorde ett jättefint program, och med 171p tog de
sitt andra 1:a pris i Lydnadsklass 2! Grattis!

Så här glad är man när man fått helhetsomdömet att man är ett kul ekipage och fått klättra upp på pallen som trea av tolv startande! Fem stycken plckade in 160p eller mer. Synd bara att inte vi var bland dessa...
Anders filmade oss och nu när jag kollat på filmen så måste jag säja att det kändes värre än det såg ut. Men det var INTE bra. JAg har inte hunnit analyserat vårt program så noga men, JAG kände mig ganska låg idag. Tankarna var ofta hos min mamma som dog för ett år sedan.
Jag hade svårt att ladda upp. Även om väntan blev lång innan vi fick starta så kändes det riktigt bra innan vi äntrade planen menmen, som Helena sa: Shit happens!
Det som var positivt var P-ligget. Övriga moment njaaaee.

Sorry att bíld kvalite´n är så dålig, fotade med mobilen i dåligt ljus...//Therese

2 kommentarer:

 1. Tack för igår!
  hehe roliga bilder!
  ja shit happens.. nästa gång tar ni de!!!

  SvaraRadera
 2. Det är sånt som händer! Kände mig lika splittrad som du beskriver förra helgen...Kom på att det var inte bara Rut som var ofokuserad, jag var också det! Vad skoj för din kompis att klara uppflyttnineg och placera sig på pallen, bra jobbat!

  Kram

  SvaraRadera

Hälsningar