fredag 30 oktober 2009

Inomhusträning

Meya i "Rutan"


Vi har haft turen att ha kommit med i en lydnadsgrupp som ska träna inomhus på dagtid. Varannan onsdag fram till jul! Det är blandat folk med hundar av olika raser på olika nivåer. Vi är 8 ekipage som har ett helt ridhus för oss själva. Det ska bli jättekul!

Anders har varit ledig i dag så han tog Meya på en riktig långpromenad i skogen. Det har inte blivit mycket träning de sista dagarna. Vi vilar oss i form!!

Igår körde jag två rutskick uppe hos pappa. En bananbåge och ett klockrent.

Idag ett läggande, två rutskick och kort FF med två vänstersvängar...

Annars har vi varit ute på gården nästan hela dagen. Tjejerna har burit undan utemöbler, Anders fixat det sista med båten och jag har letat fram lite utebelysningar som helst ska monteras upp innan snön kommer....

5 kommentarer:

 1. Vilket privilegium att få träna inomhus, blir såååå avis!

  SvaraRadera
 2. Okej, vad roligt! Härligt med pudlar på lydnadsplanen.
  Vi har startat två gånger i tvåan, första gången lyckades vi med bedriften att diska oss (en kärring med pipleksak satt i skogen brevid planen så Ellen sprang dit istför till rutan)andra gången gick nog ner sig totalt, troligtvis pga av min nervositet... Men vi ska starta en gång till innan vintern för att se hur vi ligger till.
  Jag skulle vilja ha LP II eftersom hon har LP I, men det får bli till våren det!
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. ser bra ut på bilden!
  Kul att du kom med på ridhusträningen.. visst är de på surf??
  Ses imorrn!

  SvaraRadera
 4. Ja, Petra det känns som en riktig fullträff att ha fått komma med!Jessica! Synd på diskningen! Borde vara förbjudet med pipleksaker en bra bit runt planen ;)Lycka till med nästa start! Å Ja, Erica det är SURF.
  /Kram

  SvaraRadera
 5. Vad roligt med en träningsgrupp, och stora plus för att det är på dagtid och inomhus! Låter som träningen gick bra!Skönt att Anders och flickorna hjälper till med tunga :=)
  Kram

  SvaraRadera

Hälsningar