fredag 23 oktober 2009

Vinterträning

Bilden är från mars 2008

Funderar lite på vad vi ska lägga fokus på i vinter. Såklart fortsätta med momentträningen för Lk 3, men vi behöver även träna på att ha fullt fokus från start. Tävlingsrutiner som sitter i ryggmärgen, och som går att göra oavsett tid och plats. Ibland är det ju väldigt trångt och man kanske inte har så mycket tid på sig. Hypnos kanske kunde vara något..!!?? "ler"

Tänkt prova dragsele med Meya. Tror att hon skulle tycka om att hjälpa till att dra in ved med släden och vara draghjälp på skidturer...
Igår var vi på Pudelklubbens träning på Forslunda. Trevligt som alltid! Tror vi var ca 12st mattar och hussar, några med flera hundar, så vi var ett stort gäng!
Vi gjorde några inkallningsövningar där vi stod på två led mittemot varandra med hundarna vi sidan så att det blev en ca 3m bred gata mellan oss. Så kallade vi in en och en genom "hundgatan". Alla hundarna klarade det jättebra! Det bästa med den träningen för Meya var att vi fick träna stadga på att sitta vid sidan med fullt fokus på mig, medan vi väntade på vår tur.

Många gånger tänker man inte på att man kan träna på många små saker när man väntar eller lyssnar på någon. Det går ju att använda de flesta tillfällen till små träningsstunder.

Nu snöar det här! Som tur är så smälter det bort direkt. Tycker det är lite för tidigt med snö i
oktober...

2 kommentarer:

 1. Det är alltid mycket snö i Gällivare, tyvärr inte alltid så bra då man har pudlar :S

  Ha det bra/ Stina, Rasmus och lille Oskar

  SvaraRadera
 2. Kan du tänka dig! I går stack jag inom affären i byn för att hadla med bullar till jobbet, då sålde de minsann Keplers bok där för 159 kr...så gissa om jag har svårt att slita mig från soffhörnan nu då;) Vad kul med samma ras träning, även om alla är individer så hittar man en del gemensamma drag från sin ras.
  Det gick inte bra för oss i dag på träningen*bläää*, hur gick det för er igår?
  Kram Anki

  SvaraRadera

Hälsningar