lördag 17 oktober 2009

Viltspårat

Med draghjälp av Team D, Wilson & Viggo med matte, kom vi oss då, efter ett långt uppehåll med viltspårandet, äntligen ut i skogen igen! Tack för det! Så med alldeles färska nya älgklövar, spårselar, klädnypor och välfylld fikakorg drog vi till skog i ett vackert höstväder.
Både Alina och Meya spårade lite slarvigt. Tror att det beror både på ivern att spåra efter ett uppehåll och den korta liggtiden. Meya har funnit sin like i Davlin när det gäller att busa och jaga efter varandra. Lika uthålliga båda två!
Nu ligger stjärnorna utslagna framför kaminen. De vilar upp sina spårnosar och busben till nästa äventyr....

Bilden är från 2007

5 kommentarer:

 1. Som det ser ut för Davlin i kväll så blir det ingen tidig promenad i morgon. Han är totalt utslagen, däckad och nybadad efter dagens äventyr. Snacka om att han luktade surdike när vi kom hem. En jäkla tung och grotesk odör. Det var ingen återvändo. Rakt ner i badet! För våran del så var det ingen panik med middagen. Palten låg tung som en barlast i buken!
  Smakar det så kostar det!!
  Team Davlin tackar för en mycket trevlig dag!!!

  SvaraRadera
 2. pssst.. du måste göra om länken till min sida ;)

  SvaraRadera
 3. va roligt med spår! de är så roligt när man väl tar sej ut!
  Kul med en ny blogg! Den blev väldigt fin! =)

  SvaraRadera
 4. Jag hade glömt din blogg här...Bara kollat på zoomin om du fått in några nya inlägg....Så bara slog det mig för en stund sen att vafan, du bloggar ju här nu! :)
  Flitiga ni är med spårandet! Skoj att hitta en likvärdig medkämpe i Davlin då =)

  Kram

  SvaraRadera
 5. Haha! Tur att du hittade hit då! =)

  SvaraRadera

Hälsningar