söndag 22 november 2009

Mera spår..

Här har Meya hittat klöven som legat ute i 26timmar.

Imorse gick vi spåret som jag la ut till Meya igårmorse. Igår hann det börja mörkna, vi var trötta och frusna efter en heldag ute i det fria, tjejerna skulle hämtas och skjutsas kors och tvärs så vi lämnade helt enkelt spåret till idag.
Det hade legat dryga 26 timmar i flera minus grader så det var spännande att se om hon skulle spåra bra eller om det blivit för svårt. Men spårandet har gått som på räls i helgen. Hon gick så säkert och fint hela vägen. Full koncentration på uppgiften. Det är en fröjd att följa henne. Hon spårar verkligen superbra i svåra spår som legat länge. Då blir hon skärpt och fokuserad. Igår fick vi ju ännu en gång kvitto på att hon har en bra motor och motivation som gör att hon inte ger upp i första taget.

4 kommentarer:

 1. Tycker dte är helt fantastiskt att ho kan spåra när det legat så länge! Vad duktig hon är och så stolt du måste vara!

  SvaraRadera
 2. Hej på er!

  Men vilken tjej... Inte illa att ta spåret när det varit minusgrader på natten, Tummern upp!!!

  Önskar er en underbar måndag kväll! Kram från oss // Anneli & Twix

  SvaraRadera
 3. vilken mysig bild! Duktiga Meya! =)

  SvaraRadera
 4. Hej
  Tack för din hälsning i vår gästbok :-) Vad kul det låter med viltspår... har aldrig kommit mig för att prova med Sera (men hon har ju gjort en hel del annat *ler*). Kanske får man tid över och låta Vimsa göra det istället :-). Men det får bli "efter pälsen" :-)
  ha det gott! Vi tittar nog in här fler gånger! :-)

  SvaraRadera

Hälsningar